top of page

TV-inspektion

Har du problemer med kloakken? Oftest kan dette klares med en spuling. Hvad var problemet og vil det komme igen? Med en tv-inspektion får vi et syn for sagen, og kan ud fra inspektionen træffe de rigtige beslutninger, for at imødekomme fremtidige problemer inden de opstår. Det er også en rigtig god ide, at lave en TV-inspektion ved opbygning, eller etablering af belægning, for at tjekke om det der er nedenunder, også kan holde lige så lang tid som resten.

Hvad er en TV-inspektion?

Tv-inspektion er en opgave der er anderledes end, mange andre kloakopgaver, fordi denne opgave i sig selv, ikke ændre eller løser nogen problemer, men er et værktøj til at få indsigt i kloakkens tilstand.

Hvem kan gøre det? 

Alle kan sådan set udføre en TV-inspektion, men det kræver et trænet øje, at se alle detaljer der kan opdages, ved at udføre en TV-inspektion. Det er også vigtigt, at man råder over de rigtige værktøjer, når en tv-inspektion skal udføres, derfor har vi flere kameratyper til rådighed, samt mulighed for spuling hvis det skulle vise sig nødvendigt.

Hvordan foregår det?

Tv-inspektionen foregår oftest ude fra hovedbrønden / skelbrønden, og ind mod huset eller ejendommen, men kan derfra komme op i de fleste grene og bøjninger, og få et komplet billede af kloakkernes placering og tilstand.

Pris

Vi udfører ofte TV-inspektion, i forbindelse med forsikringsskader, i de fleste tilfælde vil forsikringen betale tv-inspektionen, samt for udbedring af evt. skade.

Prisen for en TV-inspektion er for alm. villaer 3500,- + moms, større ejendomme skal besigtiges først, for at man kan give et overslag på opgaven, men normalt ligger disse opgaver på mellem 25-50.000,- + moms.

bottom of page