TV- inspektion

Har du problemer med kloakken? Oftes kan dette klares med en spuling. Men hvad var problemet og vil det komme igen? Med en tv-inspektion får vi et syn for sagen, og kan udfra inspektionen træffe de rigtige beslutninger for at imødekomme fremtidige problemer inden de opstår. Det er også en rigtig god ide at lave en TV-inspektion ved opbygning eller etablering af belægning, for at tjekke om det der er nedenunder også kan holde ligeså lang tid som resten.

Hvad er en TV-inspektion?

Tv-inspektion er en opgave der er anderledes end, mange andre kloakopgaver, fordi denne opgave i sigselv, ikke ændre eller løser nogen problemer, men er et værktøj til at få indsigt i kloakkens tilstand.

Hvem kan gøre det? 

Alle kan sådan set udføre en tv-inspektion, men det kræver et trænet øje at se alle detaljer der kan opdages ved at udføre en tv-inspektion. Det er også vigtigt at man råder over de rigtige værktøjer, når en tv-inspektion skal udføres, derfor har vi flere kameratyper til rådighed, samt mulighed for spuling hvis det skulle vise sig nødvendigt.

Hvordan foregår det?

Tv-inspektionen foregår oftes ude fra hovedbrønden / skelbrønden og ind mod huset eller ejendommen, men kan derfra komme op i de fleste grene og bøjninger og få et komplet billede af kloakkerne placering og tilstand.

Pris

Vi udfører ofte tv-inspektion i forbindelse med forsikringsskader, og i de fleste tilfælde vil forsikringen betale tv-inspektione samt for udbedring af evt. skade.

Prisen for en tv-inspektion er for alm. villaer 3000,- + moms, størrer ejendomme skal besigtiges først for at man kan give et overslag på opgaven, men normalt ligger disse opgaver på mellem 20-40.000,- + moms.

Ring nu på 40 55 91 94
Har du brug for en kloakmester i Storkøbenhavn ?
Få et gratis tilbud

Eller send os en mail på  Skipper@kloaker.dk

© 2017  Skipper Møllebæk         2600 Glostrup, Danmark

  • Sort LinkedIn ikon