Højvandslukker

Skal højvandslukkeren monteres i en brønd, eller er den bedste løsning at monterer den i gulvet? Det kan også være en fordel at afblænde afløb, og samtidigt nedlægge døde ledninger.

Hvornår bruges en Højvandslukker?

Højvandslukker kan bruges man hvis der er mulighed for opstuvning, dvs. at kloakvand eller regnvand løber tilbage i rørene, og kommer op i de lavest liggende afløb, det kan være gulvafløb, afløbet i kælderskagten eller toiletter i kældre eller lignende.

 

Hvor placeres Højvandslukkeren? 

En højvandslukker kan placeres flere steder på afløbsinstallationen, den kan sidde udendørs i en brønd, eller den kan sidde inde ved afløbet. Placeringen afhænger blandt andet af hvilke muligheder den eksisterende rørføring tillader, derfor skal tegninger gennemgås eller der skal foretages en tv-inspektion.

Højvandslukker og servicering.

Det optimale er i de fleste tilfælde at installere en højvandslukker i huset, da de alle skal serviceres og det er nemmere og derfor billigere hvis de sidder et let tilgængeligt sted. Service af en højvandslukker skal foretages minimum 1 gang årligt. Når vi udfører service er der altid udarbejdet en serviceaftale, bland andet er det din sikkerhed, for at du altid kan dokumenterer at dit udstyr er iorden.

Priser

Prisen for højvandslukker starter ved ca. 9.500,-kr. monteret og godkendt. Hvis det er en højvandslukker til sort spildevand dvs. toiletvand starter prisen ved ca.25.000,-kr.

Ring nu på 40 55 91 94
Har du brug for en kloakmester i Storkøbenhavn ?
Få et gratis tilbud

Eller send os en mail på  Skipper@kloaker.dk

© 2017  Skipper Møllebæk         2600 Glostrup, Danmark

  • Sort LinkedIn ikon