Kælderen

Hos Møllebæk går vi meget op i klima og vi tilbyder derfor et GRATIS klimatjek. 

Når der skal foretages et klimatjek, er det en kæmpe fordel for os at have indsigt i de forskellige bygningsdele, så vi kan hjælpe med, f.eks. Hvilke fuger der er bedst, hvordan en inddækning bør sidde og hvilke tiltag man selv kan foretage for at forbedre sin ejendom.

Hvordan undgå jeg oversvømmelse?

 Det som alle efterhånden er blevet klar over, er at kraftige regnskyl er blevet mere normalt, derfor SKAL der altid undersøges farene for opstuvning (dvs. faren for kloakvand stiger op af de lavest liggende afløb), det kan være meget dyrt senere at erfare at der er et problem. I dag forudsætter kommunerne at alt, der ligger under gade niveau, er i fare for oversvømmelse. Dette betyder også at det skal vurderes om der skal gøres noget ved området omkring bygningen, for at forhinder regnvand i at strømme mod bygningen.

Jeg har fugt i kælderen!

Er skaden sket og du nu har fået vand i kælderen, så skal der ligges et omfangsdræn. Med denne læsning vil en meget våd væg kunne udtørres, også selvom den står i vand under drænet. Læs mere om dette under dræn